Άσκηση Face Yoga για τα Μάγουλα

Face Yoga άσκηση για τα Μάγουλα

Βλέπετε το πρόσωπο σας στον καθρέπτη και προσπαθείτε να βάλετε το make up όταν,  ..Boomm..  μια συνειδητοποίηση σας κτυπά! Το πρόσωπο σας, σας δίνει την εντύπωση ότι κρεμάει από τις δύο πλευρές του και πολλές φορές σχηματίζεται και ένα  διπλοσάγωνο, που δεν το συμπαθείτε καθόλου!

Αναρωτιέστε τότε που πήγε το σφριγηλό και ροδαλό πρόσωπο της νιότης σας ..ίσως να συγκρίνετε κιόλας την παρούσα κατάσταση σας, με φωτογραφίες  σας περασμένων ετών και μπαίνετε στη διαδικασία να σκεφτείτε .. και τώρα τι θα κάνω!

Ίσως κάποια διαφήμιση σας προσέλκυσε στην T.V. η, στο διαδίκτυο για κάποια θαυματουργή πανάκριβη κρέμα η, serum προσώπου, που περιέχει το τάδε συστατικό, κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα από αδένες σαλιγκαριού και οτιδήποτε άλλο .. και σκέφτεστε να κάνετε μια καλή προμήθεια!

Προσωπικά  δεν έχω κάτι εναντίον της περιποίησης του δέρματος με κάποια επιλεγμένα  προϊόντα, που ίσως προσφέρουν αυτό που διαφημίζουν, όμως η αλήθεια είναι μισή!  Όλα αυτά τα παρασκευάσματα όντως έχουν επίδραση στα ανώτερα στρώματα του δέρματος που είναι η επιδερμίδα, και ίσως η ενδοδερμίδα και η υποδερμίδα …αλλά μέχρι εκεί!

 Στην πραγματικότητα οι μυς, που είναι η βάση του δέρματος,  μένουν αλώβητοι και ανεπηρέαστοι από τα θρεπτικά συστατικά, που πιθανόν περιέχουν οι πανάκριβες κρέμες, με αποτέλεσμα  να μη βιώνουμε κάποια αλλαγή η, lifting στο πρόσωπο μας.

Εδώ έρχεται να δώσει μια καθοριστική βοήθεια η Face Yoga, η Yoga προσώπου που προσφέρεται από την εταιρεία ‘’Καλλιστώ’’ σε σειρές Online μαθημάτων, συνεδρίες μέσω Skype για Personal Training και εξατομικευμένα. Ασφαλώς και μαθήματα live, σε μικρά γκρούπ, για όσες φίλες είναι κοντά στην έδρα μας.

Η ‘’Καλλιστώ’’ διαθέτει πάνω από ενενήντα  ασκήσεις Face Yoga, για κάθε περιοχή του προσώπου  και μέσα από δακτυλοπιέσεις,  ειδικούς μορφασμούς, φυσικό lifting, αναπνοές, μαλάξεις, οραματισμούς, συμβουλές και ειδική καθοδήγηση φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα στο πρόσωπο σας.

Αυτό που κάνει η Face Yoga είναι κατ’αρχήν να αιματώνει την περιοχή του προσώπου, ώστε πολύτιμα συστατικά από το αίμα να περνούν και να θρέφουν το δέρμα από μέσα προς τα έξω ..

..και πολύτιμα συστατικά να εισχωρούν και να θρέφουν το δέρμα από τα επιλεγμένα προϊόντα, κρέμες  και serums, ..απο έξω προς τα μέσα!

Ο επόμενος στόχος της Face Yoga, είναι να τονώσει, να υποστηρίξει και να ανορθώσει τους μυς του προσώπου ώστε να ξαναβρούν τη θέση τους, της νεανικής μας ηλικίας. Είναι η ίδια ακριβώς δουλειά που γίνεται και με τους υπόλοιπους μυς του σώματος μας, σε ένα γυμναστήριο.

Αυτό που επιδιώκουμε, μέσα από μια ολιστική προσέγγιση της μεθόδου μας, είναι όχι μόνο να επιτύχουμε τόνωση, ελαστικότητα και ανανέωση του προσώπου μας, αλλά και ολόκληρου του οργανισμού μας, συμπεριλαμβανομένου και του πνεύματος μας, ώστε να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι και πλήρεις με τον εαυτό μας σε όλα τα επίπεδα!

        Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ

                                                                                        ‘’Καλλιστώ’’