ΜΑΘΗΜΑ FACE YOGA ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ (5)

ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΗΚΕΤΕ.

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΔΥΝΑΤΟ Η, ΠΑΧΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ?

Κοιτάξτε με προσοχή το πρόσωπο σας στον καθρέπτη. Σε ποιόν τύπο  ανήκει το πρόσωπο σας? Ανήκει στον τύπο με το παχύ πρόσωπο η, στον τύπο με το αδύνατο πρόσωπο?

Συνήθως είναι εύκολο να βρούμε την κατηγορία μας, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι δύσκολο να το πούμε. Ίσως ανήκουμε σε μια ενδιάμεση κατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση θα ευεργετήσουμε το πρόσωπο μας κάνοντας τις ασκήσεις και για τους δύο τύπους, είτε συνεχόμενα, είτε εμπλέκοντας ασκήσεις και από τις δύο κατηγορίες. Συνήθως το παχύ πρόσωπο, με την πάροδο του χρόνου και λόγω του βάρους του, έχει την ιδιότητα να πέφτει προς τα κάτω και να παρασύρει την περιοχή του σαγωνιού και του λαιμού, σχηματίζοντας το ανεπιθύμητο διπλοσάγωνο. Ενώ το αδύνατο πρόσωπο έχει την ιδιότητα, με την πάροδο του χρόνου, να σχηματίζει ρυτίδες σε όλες τις περιοχές του, με αποτέλεσμα να δείχνει πιό γερασμένο. Σε γενικές γραμμές οι άνθρωποι με παχύ πρόσωπο δείχνουν νεότεροι, λόγω του λίπους  που σχηματίζεται στον υποδόριο ιστό.

Αυτό που κάνουν οι ασκήσεις Face Yoga της ”Καλλιστώ”, είναι να τονώνουν και να συσφίγγουν τους μυς του προσώπου που βρίσκονται στη βάση όλων των στρωμάτων του δέρματος (επιδερμίδα, ενδοδερμίδα, υποδερμίδα), να κατανέμουν σωστά το λίπος  και να κάνουν ένα φυσικό lifting στα μάγουλα, ανορθώνοντας ολόκληρη τη στιβάδα του δέρματος και ελαχιστοποιώντας τις ρυτίδες.

Παρακάτω έχουμε μια άσκηση για παχύ πρόσωπο, αλλά  περιποιείται εξίσου και το αδύνατο πρόσωπο.

ΤΟ ΨΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ
*Τονώνουν την περιοχή στα μάγουλα και την κάνουν πιο αδύνατη.
*Εξομαλύνουν τις ρινοπαρειακές ρυτίδες.

 

ΑΠΟΚΤΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ  FACE YOGA ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ

 

 

Με το πρόγραμμα της Face Yoga, που εφαρμόζει η “Καλλιστώ“, θα είστε σε θέση να δείτε τις θετικές αλλαγές στο πρόσωπο σας, σε διάστημα, μικρότερο του ενός μηνός. Είναι μία μέθοδος 100% φυσική, που υπόσχεται να πάρει από το πρόσωπο σας, τουλάχιστον 5 με 10 χρόνια.

Σύντομες, Εύκολες και Αποτελεσματικές Ασκήσεις. Εφόσον συμπληρώσετε την εξάσκηση των 20 ημερών, θα νοιώθετε ήδη διαφορές στο πρόσωπο σας.

ΑΠΟΚΤΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ  FACE YOGA ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ

                                                  Κόστος μαθήματος 35,00 Ευρώ.

 

Πληροφορίες για πληρωμές και το Πρόγραμμα Μαθημάτων Face Yoga “Καλλιστώ”

 

Αν έχετε ήδη πληρώσει για το μάθημα πατήστε εδώ

Πληρωμή για το Μάθημα: