Η ομάδα μας

Μαριάνθη

Είναι η συντονίστρια της ομάδας, που φροντίζει για τις διοργανώσεις, μιας ποικιλίας μαθημάτων και σεμιναρίων, που αφορούν την βελτίωση της φυσικής και πνευματικής εικόνας του ανθρώπου. Είναι απόφοιτη του National and Kapodistrian University of Athens με σπουδές στο Life coaching, πιστοποιημένη δασκάλα της Face Yoga και Pranic Healer. Προσφέρει τις υπηρεσίες της, για το συλλογικό όφελος, ως δασκάλα Yoga, Ενεργειακή Θεραπεύτρια και Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (Life Coach), για κατάκτηση στόχων σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης ζωής. Προσωπικά, Επαγγελματικά, θέματα σχέσεων, κοινωνικά, πνευματικά.

Το κύριο μέλημα της, είναι η αναζήτηση της αυτογνωσίας, της θετικής σκέψης και της ενότητας, μέσω της αρχαίας πρακτικής της Yoga. Έχει μελετήσει και έχει κάνει πρακτική, σε διάφορα είδη Yoga, όπως Hatha, Criya, Raja, Arhatic and Sahaja Yoga.

Αυτή η έρευνα την έφερε και στη Face Yoga. Ως  δασκάλα πλέον, επιχειρεί ένα άνοιγμα στην κοινωνία, για το συλλογικό όφελος. Με τη συνεργασία και άλλων ειδικών, εφαρμόζει μια πολυποίκιλη διδασκαλία, που εκτός από τη μετάδοση τεχνογνωσίας και γνώσης, έχει εθελοντικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

 

Κωνσταντίνος

Είναι ο γενικός επιβλέπων και ξέρει τα πάντα που αφορούν την διαδικτυακή δράση, όπως οργάνωση μαθημάτων, πωλήσεις, marketing, προώθηση, κοινωνικά μέσα δικτύωσης κ.λ.π. Ο Κωνσταντίνος Μαντζίκος είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου του Βόλου, συγγραφέας του επιστημονικού Best Seller ” H Μουσική Θεραπεύει” εκδόσεις i write. Έχει πλήθος επιστημονικών συγγραμμάτων και ερευνών στο ενεργητικό του επάνω σε θέματα ειδικής αγωγής και συγκεκριμένα στον Αυτισμό.

Θεοδώρα

Η Θεοδώρα είναι η Image maker με σπουδές στην κομμωτική και στο επαγγελματικό μακιγιάζ. Είναι ικανή να διεκπεραιώσει σχεδόν οποιαδήποτε αρμοδιότητα, γι’ αυτό το λόγο την κρατάμε απασχολημένη με οτιδήποτε προκύπτει, πίσω από τη σκηνή. Εάν κάποιο τεχνικό ζήτημα υπάρξει, είναι η πρώτη που θα τρέξει για βοήθεια. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα login η, κάποια γενική ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της.

mantzikoudora@gmail.com

       
 Διαδικτυακό Πρόγραμμα Face Yoga. Αγορά Μαθημάτων/Σεμιναρίων.