Πριν και μετάΤο σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

ΘΕΡΜΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτή η θερμογραφική εικόνα καταδεικνύει με τον πλέον εμφανή τρόπο, τις αλλαγές στη ροή της κυκλοφορίας του αίματος του προσώπου, όταν εφαρμόζουμε την τεχνική της Face Yoga. Το συγκριτικό αποτέλεσμα αυτής της θερμογραφικής εικόνας επιτεύχθηκε, μετά από την εκτέλεση μιας και μοναδικής, αλλά εξαιρετικά δυναμικής άσκησης, της Face Yoga του “ BIG O”

Αναδρομή

Στη ζωή μου, των προηγούμενων χρόνων, υπήρξα πάντα σκεπτικίστρια και αυτό αποτυπώθηκε στο πρόσωπο μου με τη μορφή μίας ασυμμετρίας στην περιοχή των ματιών, των φρυδιών και του μετώπου. Είχα την τάση να συνοφρυώνομαι, όταν σκεπτόμουν κάτι έντονα, η όταν ένοιωθα θυμωμένη. Επιπλέον η έκφραση της αμφιβολίας του νού, αποκρυσταλλώθηκε με τη μορφή μίας ασυμμετρίας, στην περιοχή των φρυδιών, δείχνοντας σχεδόν σε μόνιμη βάση, το δεξί μου φρύδι πιο κάτω από το αριστερό και αυτό σαν επακόλουθο είχε το κατέβασμα του βλεφάρου. Τα καλά νέα είναι ότι με την εξάσκηση στη Face Yoga, το θέμα αυτό διορθώθηκε σε μεγάλο βαθμό. Είναι σημαντικό πρίν την ενασχόληση σας με τη Face Yoga, να φωτογραφίσετε το πρόσωπο σας, για να έχετε πάντα ένα μέτρο σύγκρισης, του πρίν και μετά. Επίσης κατά τη διάρκεια της εξάσκησης να παίρνετε ενδιάμεσες φωτό, για να παρακολουθείτε την εξέλιξη σας.

Μία μαρτυρία από μία συνάδελφο

Αγαπημένη οικογένεια Face Yoga
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτά τα υπέροχα νέα!
Είναι λίγο χρονοβόρο, αλλά σας υπόσχομαι ότι αξίζει να το διαβάσετε
Μία καλή μου φίλη  διαγνώστηκε με την παράλυση του Bell, πριν από 5 εβδομάδες.
Κάποια από τα συμπτώματα που είχε
❌ δεν μπορούσε να φυσήξει τα μάγουλά της
❌ δεν μπορούσε να προφέρει λέξεις που απαιτούνται για το κλείσιμο του στόματος
❌ η μισή γλώσσα ήταν μουδιασμένη
❌ δεν μπορούσε να κλείσει τελείως το στόμα
❌ δεν μπορούσε να μασήσει
❌ είχε συνεχώς ξηροστομία
Δεν μπορούσε να κλείσει σφιχτά το δεξί μάτι
❌ δεν μπορούσε να ανασηκώσει τα φρύδια
❌ δεν μπορούσε να φυσήξει το δεξί ρουθούνι
❌ Οι κόρες των ματιών ήταν μουδιασμένες, τα μάτια συνεχώς κουρασμένα
Πήρε θεραπεία σε μορφή φαρμάκων για τα νεύρα, βελονισμό 3 φορές την εβδομάδα, μασάζ , μαζί με μια καθαρή διατροφή και καθημερινή Face Yoga.
Είναι μαθήτρια μου και ασκεί τακτικά γιόγκα.

Κάθε εβδομάδα κάνουμε τις ασκήσεις που μάθαμε την προηγούμενη εβδομάδα και υπήρξαν τεράστιες βελτιώσεις στον έλεγχο των μυϊκών συσπάσεων και κινήσεων.
Κλειδί για την ανάκαμψη?
✨ Αναπνοές κατά τη διάρκεια των ασκήσεων
✨ Συνεπής και επιμελής πρακτική
✨ Θετικό Πνεύμα από δάσκαλο και μαθητή

JULIA

Ελέγξτε τη μεγάλη πρόοδο σε μία από τις συναδέλφους μου παραπάνω. Παρατηρήστε ότι ακόμα και η ενέργεια και η διάθεσή της, έχουν μετατραπεί στην χωρίς μοντάζ, ούτε μακιγιάζ φωτογραφία, στα δεξιά!

H συνάδελφος μου Rozanne

Αυτά τα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν μέσα σε 28 ημέρες, κάνοντας ασκήσεις Face Yoga,με στόχευση στα πρησμένα βλέφαρα και στο πόδι της χήνας. Μόνο λίγα λεπτά την ημέρα! Ένα καλό αποτέλεσμα μετά από μόλις 4 εβδομάδες.

Ann-Marie

Ένας από τους λόγους που λέω πάντα στους μαθητές να τραβούν φωτογραφίες πριν / μετά ,είναι για να βλέπουν τις αλλαγές αντικειμενικά. Από άλλα μέρη του σώματος, είναι αρκετά εύκολο να δουν τις αλλαγές,στην περίπτωση που γυμνάζονται, όμως είναι δύσκολο να δούμε τις αλλαγές στο πρόσωπο. Βλέποντας το πρόσωπό μας καθημερινά, είναι δύσκολο να παρατηρήσουμε τις αλλαγές, αλλά δεν υπάρχει και ειδική συσκευή για τη μέτρηση των αλλαγών, όπως οι ζυγαριές και οι μεζούρες, για το σώμα. Και φυσικά, έχουμε την τάση να είμαστε πολύ επικριτικοί, στον εαυτό μας !

Εδώ είναι ένα από τα σπουδαία παραδείγματα εκπληκτικών αλλαγών που είδα στην Ann-Marie από τη Γαλλία. Είναι 56 ετών και παρατήρησε ότι οι ρυτίδες της έγιναν πιο ορατές τελευταία χρόνια. Είναι πολύ συνειδητή σχετικά με τη διατροφή της και τρώει πολύ υγιεινά. Έχει έναν πολύ φυσικό και υγιεινό τρόπο ζωής, οπότε αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα της Face Yoga. Είναι πολύ αφοσιωμένη στην πρακτική της εξάσκηση και έκανε τις ασκήσεις 5 φορές την ημέρα, για περίπου 8 εβδομάδες. Εδώ είναι οι φωτογραφίες της, Πριν / Μετά . Λατρεύω αυτές τις φωτογραφίες, όπου φαίνεται καθαρά η βελτίωση του προσώπου της. Η γραμμή του προσώπου της, είναι πολύ πιο καθορισμένη και ανυψωμένη. Η περιοχή του μετώπου της, ειδικά πάνω από το φρύδι, έχει πολύ λιγότερες ρυτίδες.

 

Πληροφορίες για πληρωμές και το Πρόγραμμα Μαθημάτων Face Yoga “Καλλιστώ”