Διαδικτυακό Πρόγραμμα Face Yoga. Αγορά Μαθημάτων/Σεμιναρίων.

 

                 Είστε Έτοιμοι για την Αλλαγή?  

      Κλείστε Τώρα τη Θέση σας στο Διαδικτυακό Πρόγραμμα της    

             “Καλλιστώ” και γυμναστείτε από την άνεση του χώρου σας.

                   Αλλαγή Από Έξω, Προς …Τα Μέσα

                                             
      Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα της Face Yoga /Beauty-Health Intent/ Καλλιστώ και να επιφέρετε μια Γενική Τόνωση και ένα Lifting στο πρόσωπο σας, έχουμε δημιουργήσει τέσσερα μαθήματα/σεμινάρια, Γενικής Τόνωσης και Lifting του προσώπου, που αφορούν ασκήσεις, για όλες τις περιοχές του προσώπου.
Επιπλέον έχουμε δημιουργήσει μια σειρά μαθημάτων που αφορούν την κάθε περιοχή του προσώπου, ξεχωριστά. Πιθανότατα να αντιμετωπίζετε κάποιο θέμα σε μια  συγκεκριμένη περιοχή του προσώπου σας και να χρειάζεται να επέμβετε σ’ αυτό.  Η μόνη φυσική εναλλακτική μέθοδος  για την περίπτωση που σας απασχολεί είναι η Face Yoga, με την “Καλλιστώ”. Οι περιοχές του προσώπου που θα δουλέψουμε είναι.
 • Περιοχή του Μετώπου

 • Περιοχή των Ματιών

 • Περιοχή του Στόματος

 • Περιοχή Μάγουλα

 • Περιοχή Χείλη

 • Ρινοπαρειακές

 • Περιοχή Λαιμού/Σαγωνιού

 • Περιοχή Μύτης

  Αγοράστε ένα, η και περισσότερα από τα μαθήματα μας,απλά κλικάροντας επάνω στην εικόνα. Το κάθε μάθημα κοστίζει 35 Ευρώ.

                                             
             ΜΑΘΗΜΑ  1ο                    ΜΑΘΗΜΑ  2ο                  ΜΑΘΗΜΑ  3ο                   ΜΑΘΗΜΑ  4ο
 Το κάθε μάθημα περιλαμβάνει ασκήσεις, που θα σας κρατήσουν απασχολημένους, για 3 εως 4 εβδομάδες περίπου. Δεν έχει σημασία, με ποια σειρά θα κάνετε, τα μαθήματα. Μπορείτε να αρχίσετε άνετα και από το Μάθημα Νο 4.
Με την αγορά ενός η, περισσοτέρων μαθημάτων/σεμιναρίων, θα είστε σε θέση να αρχίσετε αμέσως την εκγύμναση του προσώπου σας, από την άνεση του δικού σας χώρου και ακολουθώντας τον δικό σας ιδιαίτερο ρυθμό.
Η φιλοσοφία της εξάσκησης είναι, δουλεύω σταδιακά με τη σειρά των ασκήσεων, ξεκινώντας με Warm Up, Περιοχή Μετώπου, Ματιών ,Φρυδιών, Μάγουλων, Ρινοπαρειακών, Στόματος, Χειλιών, Σαγονιού/Λαιμού και Μύτης.
Για το τέλος αφήνουμε ασκήσεις  χαλάρωσης και τον Διαλογισμό Ομορφιάς, που είναι ιδιαίτερη προσφορά της ‘’Καλλιστώ’ ’και βοηθάει μέσω του οραματισμού, στην αποτύπωση των αλλαγών, στο πρόσωπο μας.
Εάν σας ενδιαφέρει να δουλέψετε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου, που ενδεχομένως σας προβληματίζουν, π.χ. άνω τμήμα η, κάτω τμήμα του προσώπου, περιοχή ματιών η, περιοχή σαγωνιού κλπ. μείνετε συντονισμένοι μαζί μας, επειδή ανά τακτά διαστήματα, θα    απελευθερώνονται μαθήματα για συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου.
Παρόλα αυτά, δοκιμάστε τα μαθήματα με τη ‘’Γενική Τόνωση’’, γιατί το σίγουρο είναι, ότι θα ωφεληθείτε και θα δείτε τις αλλαγές στο πρόσωπο σας, σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Προχωρώντας στην αγορά κάποιου μαθήματος/σεμιναρίου, λαμβάνετε μία σειρά από επτά βίντεο, όπου σας διδάσκουμε με λεπτομέρεια την κάθε άσκηση ξεχωριστά, για να την εκτελέσετε τελείως ιδιωτικά, από την άνεση του δικού σας χώρου , έτσι λοιπόν …
• Σε κάθε μάθημα, σας δείχνουμε ακριβώς, πώς γίνεται η κάθε άσκηση.
• Θα αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας, όπου μπορείτε να δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες.
• Να διαβάσετε, με κάθε λεπτομέρεια, τις γραπτές οδηγίες.
• Να κατεβάσετε, ένα πιο ευέλικτο πρόγραμμα ασκήσεων.
• Να κάνετε ερωτήσεις, μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας και,
• Να γίνετε μέλη στην κλειστή ομάδα μας, όπου μοιραζόμαστε συμβουλές και μυστικά ομορφιάς και υγείας και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο, μέσα στην ασφάλεια, της κοινότητας ‘’Καλλιστώ’’.

Δεχτείτε την πρόκληση και τολμήστε την αλλαγή, με τις παρακάτω ενέργειες.

Αγοράστε ένα η, περισσότερα Μαθήματα/Σεμινάρια Face yoga και εξασφαλίσετε για τον εαυτό σας τις παρακάτω αλλαγές.

* ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ το σώμα και το πρόσωπο.
* ΣΗΚΩΣΤΕ το Μέτωπο.
* ΑΝΟΙΞΤΕ τα Μάτια.
* ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕ τα μάτια
* ΤΟΝΩΣΤΕ τα Μάγουλα
* ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ρυτίδες
* ΟΞΥΓΟΝΩΣΤΕ το Πρόσωπο
* ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ τη γραμμή του Σαγωνιού
* ΑΠΟΚΤΕΙΣΤΕ σαρκώδη χείλη
* ΤΟΝΩΣΤΕ συνολικά το πρόσωπο

*KANETE συμμετρικό πρόσωπo

****Για την αγορά κάποιου μαθήματος, πληρώνετε μία φορά και η διάρκεια πρόσβασης που αποκτάτε, είναι απεριόριστη.


Πρόσβαση και από κινητό

 

Γιατί να κάνω μία διαδικτυακή αγορά και πόσο ασφαλής είναι η πληρωμή μου?

Εάν δεν έχετε αγοράσει μέχρι στιγμής ένα online πρόγραμμα και νοιώθετε μία σχετική ανασφάλεια, σας πληροφορούμε ότι τα επίπεδα ασφαλείας των πληρωμών μας είναι πολύ υψηλά, επειδή δεν είμαστε εμείς που διακινούμε τις πληρωμές, αλλά χρησιμοποιούμε δύο διαφορετικές εταιρείες, που ειδικεύονται στις ασφαλείς πληρωμές. Η μία είναι από τις πιο Ασφαλείς Διόδους Πληρωμών στο διαδίκτυο, το – AuthPro – που μας παραπέμπει στην πλέον κορυφαία, το -Pay Pal -. Για να μπορούμε λοιπόν και εμείς να συνεργαζόμαστε μαζί τους, θα πρέπει να συνεργαζόμαστε με τους κανόνες και τους περιορισμούς που θέτουν.
Οπότε δεν έχετε λόγο ανησυχίας, το μόνο που χρειάζεστε είναι να κάνετε ένα λογαριασμό, στο Pay Pal. Υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής μέσω καρτών.
Εάν παρόλα αυτά αποστρέφεστε την ιδέα της ηλεκτρονικής πληρωμής, επικοινωνείστε μαζί μας μέσω email, για την εξεύρεση λύσης.

 

Πόσο θα με εξυπηρετήσει ένα διαδικτυακό πρόγραμμα?
 • Σύμφωνα με τα παλιά δεδομένα, ίσως νοιώθατε πιο άνετα αν λαμβάνατε ένα DVD, όμως θα έπρεπε να κουβαλάτε μαζί σας το DVD και τη συσκευή του και να διανύετε ένα μοναχικό ταξίδι.
 • Τώρα το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λάπτοπ, τάμπλετ η, κινητό και έχετε εύκολη πρόσβαση στο πρόγραμμα, από οπουδήποτε.
 • Θα μπορείτε να ενημερώνεστε και να εξελίσσεστε, καθώς προχωράτε την εξάσκηση σας.
 • Εφόσον έχετε αποκτήσει πρόσβαση , θα μπορείτε να συμμετέχετε σε περισσότερες πληροφορίες, που θα προστίθενται στα μαθήματα
 • Θα είστε σε θέση να επικοινωνείτε απευθείας μαζί μας, για τυχόν απορίες, όσον αφορά το πρόγραμμα σας.
 • Θα είστε σε θέση να επικοινωνείτε με άλλους μαθητές της Face Yoga “ Καλλιστώ”, να ανταλλάζετε απόψεις, σχόλια και να λαμβάνετε υποστήριξη

 

Βήματα για την πληρωμή μαθήματος

Βήμα 1ο
Στο τέλος της σελίδας του μαθήματος που επιθυμείτε να αγοράσετε, πατήστε το κουμπί “πληρωμή με PayPal” για να μεταφερθείτε στο Paypal.

Βήμα 2ο
Αν έχετε λογαριασμό στο Paypal, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας και κάντε την πληρωμή είτε με τα διαθέσιμο υπόλοιπο σας ή με την πιστωτική/χρεωστική σας.
Αν δεν έχετε λογαριασμό στο Paypal, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν.

Βήμα 3ο
Έχοντας κάνει την πληρωμή, το Paypal θα σας ανακατευθύνει πίσω στην ιστοσελίδα μας. Επίσης, θα λάβετε 2 e-mail. Το πρώτο από το Paypal με τις πληροφορίες από την πληρωμή σας και ένα δεύτερο από εμάς με τις πληροφορίες σύνδεσης για να μπείτε στο διαδικτυακό μάθημα.

Βήμα 4ο
Επιστρέφοντας στο μάθημα που σας ενδιαφέρει, επιλέγετε αυτή τη φορά το link “Αν έχετε ήδη πληρώσει για το μάθημα πατήστε εδώ”. Συμπληρώστε τα στοιχεία σύνδεσης που πήρατε στο e-mail και απολαύστε το διαδικτυακό μάθημα …

Σημείωση : Η παραπάνω διαδικασία επαναλαμβάνεται για την πληρωμή κάθε μαθήματος ξεχωριστά.