Η Ομάδα μας

Image

Μαριάνθη


Είναι η συντονίστρια της ομάδας, που φροντίζει για τις διοργανώσεις, μιας ποικιλίας μαθημάτων και σεμιναρίων.

Πρώην εκπαιδευτικός στην Π.Ε. και  απόφοιτη του National and Kapodistrian University of Athens με σπουδές στο Life coaching, πιστοποιημένη δασκάλα της Face Yoga και Pranic Healer.

Προσφέρει τις υπηρεσίες της με μαθήματα και ατομικές συνεδρίες, προσωπικής βελτίωσης και ανάπτυξης, με γνώμονα τόσο την ανανέωση και ανάδειξη της εξωτερικής, όσο και της εσωτερικής εικόνας ενός ανθρώπου.

Με τη συνεργασία και άλλων ειδικών, εφαρμόζει μια πολυποίκιλη μέθοδο, που εκτός από τη μετάδοση τεχνογνωσίας, γνώσης και εμπειρίας, έχει εθελοντικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.


This image for Image Layouts addon


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Είναι ο γενικός επιβλέπων και ξέρει τα πάντα που αφορούν την διαδικτυακή δράση, όπως οργάνωση μαθημάτων, πωλήσεις, marketing, προώθηση, κοινωνικά μέσα δικτύωσης κ.λ.π. Ο Κωνσταντίνος Μαντζίκος είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου του Βόλου, συγγραφέας του επιστημονικού Best Seller ” H Μουσική Θεραπεύει” εκδόσεις i write.
Έχει πλήθος επιστημονικών συγγραμμάτων και ερευνών στο ενεργητικό του επάνω σε θέματα ειδικής αγωγής και συγκεκριμένα στον Αυτισμό.

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ

Δείτε περισσότερα  εδώ
This image for Image Layouts addon


ΘΕΟΔΩΡΑ

Η Θεοδώρα είναι η Image maker με σπουδές στην κομμωτική και στο επαγγελματικό μακιγιάζ. Είναι ικανή να διεκπεραιώσει σχεδόν οποιαδήποτε αρμοδιότητα, γι’ αυτό το λόγο την κρατάμε απασχολημένη με οτιδήποτε προκύπτει, πίσω από τη σκηνή. Εάν κάποιο τεχνικό ζήτημα υπάρξει, είναι η πρώτη που θα τρέξει για βοήθεια. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα login η, κάποια γενική ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της.
logo

Διαδικτιακό Πρόγραμμα
Face Yoga
Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.!

Copyright © 2021 Faceyogakalisto - All Rights Reserved | Created & Hosted By Positron

Search