Διαδικασία Αγορών

Διαδικασία Αγορών

Η αγορά του όποιου μαθήματος που περιλαμβάνεται στα μαθήματα μας είναι πολύ απλή. Αρκεί να επιλέξετε αυτό που σας ενδιαφέρει. Αφού το επιλέξετε ακολουθήστε τα βήματα όπως ακριβώς σας οδηγεί η σελίδα. Ποιο συγκεκριμένα:

  1. Στη σελίδα του μαθήματος που επιλέξατε και αφού δείτε το εισαγωγικό περιεχόμενο, στο τέλος της σελίδας υπάρχει ένα πεδίο (χρωματισμένο πράσινο) στο οποίο αναγράφετε "κλίκ εδώ"
  2. Αφού κλικάρετε τη φράση, στη συνέχεια οδηγείστε σε μια νέα σελίδα στην οποία υπάρχει μια σύντομη περιγραφή του μαθήματος που επιλέξατε, η διάρκεια της συνδρομής σας, η τιμή καθώς και ένα πεδίο "Εγγραφείτε"
  3. Επιλέγοντας το "εγγραφείτε" οδηγείστε εκ νέου σε μια νέα σελίδα στην οποία πρέπει να συμπληρώσετε όλες τις πληροφορίες που σας ζητούνται και αφορούν τα στοιχεία του προφίλ σας καθώς και το όνομα χρήστη και το κωδικό που θα δημιουργήσετε.
  4. Στη ίδια σελίδα και αφού συμπληρώσετε όλα τα παραπάνω στοιχεία, θα δείτε το πεδίο "Πληροφορίες Πληρωμής", στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.
  5. Αφού επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής σας, ολοκληρώνετε την αγορά σας επιλέγοντας το "Ολοκλήρωση Αγοράς Συνδρομής". Είστε έτοιμοι.! (Σημαντική ενημέρωση: Εάν έχετε επιλέξει το τρόπο πληρωμής "Κατάθεση σε τράπεζα", η πρόσβαση σας θα ενεργοποιηθεί αφού λάβουμε την πληρωμή σας και θα σας αποσταλεί ένα νέο email με θέμα "Η συνδρομή σας για το μάθημα .........έχει εγκριθεί")
  6. Πλέον αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που είχατε επιλέξει κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας και να παρακολουθήσετε το μάθημα. Η είσοδος είναι κάτω από την ενότητα "Επικοινωνία". ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
logo

Διαδικτιακό Πρόγραμμα
Face Yoga
Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.!

Copyright © 2021 Faceyogakalisto - All Rights Reserved | Created & Hosted By Positron

Search