Face Yoga

yout.jpg

Τι είναι η Face Yoga

H Face Yoga, είναι μία μίξη από στοχευμένες ασκήσεις Yoga, σώματος/ προσώπου, που θα βελτιώσουν την εμφάνισή σας και θα ενισχύσουν, την αίσθηση της ευεξίας  σας. Είναι μια μοναδική τεχνική, για να γυρίσετε πίσω το ρολόι και να αποτρέψετε, ή να μειώσετε τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες στο πρόσωπο. Επικεντρώνεται σε κάθε περιοχή του προσώπου και του λαιμού σας, που σκοπό έχουν την τόνωση /σύσφιξη και την ανόρθωση (lifting), των μυών. Δρά κατά κύριο λόγο, στο βαθύτερο υπόστρωμα της επιδερμίδας, που είναι οι μύς, 57 συνολικά στον αριθμό. Έτσι θα δημιουργήσετε ένα πιο σφριγηλό, πιο γλυπτό πρόσωπο, λαιμό και γνάθο. Είναι μία απολύτως φυσική μέθοδος  αντιγήρανσης, που πετυχαίνει φυσικό lifting στο πρόσωπο και βοηθά στην εξάλειψη των ρυτίδων.Έτσι αποκτά κανείς ένα νεανικό πρόσωπο και αναπλάθει, τονώνει και περιποιείται το δέρμα του με ένα τελείως ολιστικό τρόπο. Εκτός αυτού θεραπεύει και επαναφέρει τους μύς στην αρχική τους κατάσταση, σε περιπτώσεις ασυμμετρίας, η σε περιπτώσεις παράλυσης των μυών (παράλυση του Bell, πάρεση προσώπου κλπ.), ως συνοδευτική με συμβατικές θεραπείες.
Επιπλέον, η συνειδητή αναπνοή που εφαρμόζεται στη διάρκεια της άσκησης, συμβάλλει στην αύξηση της ροής του αίματος στο δέρμα, δημιουργεί υπεραιμία στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα την καλύτερη οξυγόνωση, τόνωση και εμφάνιση του προσώπου. Το αποτέλεσμα είναι πιο όμορφη επιδερμίδα. Με την τακτική πρακτική, θα παρατηρήσετε ότι οι εκφράσεις σας θα αλλάξουν και τυχόν ρυτίδες του στρες στο πρόσωπό σας, θα αρχίσουν να εξομαλύνονται. Οι άλλοι μπορεί να το παρατηρήσουν. Θα συμβεί! Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα νεότερο, ακτινοβόλο, λαμπερό δέρμα, μεγαλύτερη αίσθηση αυτοπεποίθησης και μια νέα επίγνωση από μέσα, προς τα έξω. Ο απώτερος στόχος της μεθόδου Face Yoga είναι, η αυτοπραγμάτωση.
Κλείστε τη θέση σας στα διαδικτυακά μαθήματα μας και μάθετε με το σωστό τρόπο να εκτελείτε τις ασκήσεις Face Yoga, που θα μεταμορφώσουν το πρόσωπο σας. Ιδιαίτερες ασκήσεις για κάθε περιοχή του προσώπου. Ασκήσεις για τα μάτια, το μέτωπο, τα μάγουλα, το στόμα, τα χείλη, το σαγώνι και το λαιμό.
Τα οφέλη της Face Yoga
Kαλύτερες εκφράσεις του προσώπου, καλύτερη επικοινωνία.
Με τη Face Yoga σπάμε τις κακές συνήθειες του προσώπου ενισχύοντας έτσι, τις θετικές εκφράσεις του προσώπου. Ένα ζωτικό συστατικό της καλύτερης μη λεκτικής επικοινωνίας, που οδηγεί σε καλύτερες διαπροσωπικές δεξιότητες.
Γιατί η Face Yoga
Σπάζει τις κακές συνήθειες του προσώπου.
Μπορεί ασυνείδητα να κρατάτε ένταση ανάμεσα στα φρύδια των ματιών σας, στο μέτωπο και στα δόντια σας. Το σώμα και το μυαλό σας, είναι τόσο αλληλένδετα, ώστε αυτές οι κακές συνήθειες του προσώπου σας, προκαλούν πραγματικά stress στο μυαλό σας και εκδηλώνονται ως ανεπιθύμητες γραμμές στο πρόσωπο (ρυτίδες). Η Face Yoga φέρνει επίγνωση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείτε τους μύες του προσώπου σας και σπάει αυτές τις συνήθειες του προσώπου, που προκαλούν άγχος.
Επιπλέον η Face Yoga
Μειώνει τις ρυτίδες – Δεν χρειάζεται botox.
Η Face Yoga, μπορεί να μειώσει τις ρυτίδες του προσώπου, τεντώνοντας και τονίζοντας τους 57 μύες του προσώπου. Με στρατηγικό τρόπο εξασκεί τους μυς του προσώπου, ώστε να γίνουν ισχυρότεροι και πιο ανθεκτικοί, στη βαρύτητα της γής. Ακριβώς η ίδια φιλοσοφία, με την άσκηση των μυών του σώματος, εφαρμόζεται και εδώ! Η Face Yoga είναι μια φυσική, χαμηλού κόστους, βιώσιμη εναλλακτική λύση, σε χημικές ενέσεις ή επεμβατικές χειρουργικές επεμβάσεις.
Με τον στρατηγικό σχεδιασμό των ασκήσεων, για τους 57 μύς του προσώπου, η Face Yoga, ενισχύει το οξυγόνο και την κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο. Η βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο οδηγεί σε ένα, πιο φωτεινό πρόσωπο – και ακόμη φωτίζεται και η προοπτική σας και η ζωή σας ολόκληρη!
Γιατί η Face Yoga φέρνει ευτυχία
Ορμόνες της ευτυχίας.
Παρόμοια με τη Yoga του γέλιου, η Face Yoga, φέρνει μια αίσθηση ευτυχίας και χαλάρωσης. Όταν οι γωνίες του στόματός μας σηκώνονται για να σχηματίσουν το χαμόγελο, απελευθερώνονται ενδορφίνες, οι « Ορμόνες της Ευτυχίας», οι οποίες είναι επίσης μεταδοτικές. Όταν χαμογελάτε σε κάποιον, θα έχετε παρατηρήσει, ότι σας χαμογελά επίσης, ακόμα πιο πλατιά! Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η ευτυχία είναι καλό για την υγεία σας και για τις κοινωνικές σας συναναστροφές!
Η Face Yoga επιδρά θετικά στο νού
Χαλαρώστε το πρόσωπο σας, χαλαρώστε το νού σας.
Έχουμε την τάση να κρατάμε τόσο μεγάλη ένταση στα πρόσωπά μας, χωρίς καν να το γνωρίζουμε (συνοφρυωμένα μέτωπα, θυμωμένα φρύδια, πρησμένα μάτια, τρίξιμο δοντιών…). Όταν τερματίσουμε την ένταση στα πρόσωπά μας, μπορούμε επίσης να τερματίσουμε την ένταση και στο μυαλό. Συναρπαστική αυτή η αλήθεια! Η Face Yoga , μέσα από τις πρακτικές διαλογισμού που εφαρμόζει, έχει την ιδιότητα να χαλαρώνει και να ηρεμεί όχι μόνο το πρόσωπο και το σώμα, αλλά και το πνεύμα! Φέρνει μία συνολική ευεξία σε ολόκληρο τον οργανισμό και αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ολιστικά!
Το σύνθημα
Το σύνθημα της BEAUTY/HEALTH INTENT/ FACE YOGA "Καλλιστώ"
Τελείως αντιθετικό, με τα ήδη υπάρχοντα
Είναι:
Αλλαγή από έξω.. προς τα μέσα
Change from outside.. to inside

Κάνετε έναν έλεγχο

Παρατηρείτε κάποιο από αυτά τα συμπτώματα;

 • Τα μάτια γίνονται όλο και μικρότερα
 • Τα βλέφαρα πέφτουν
 • Και οι δύο γωνίες του στόματος είναι κρεμασμένες
 • Οι ρινοπαρρειακές ρυτίδες(ξεκινούν από τις άκρες της μύτης και καταλήγουν στις άκρες του στόματος), γίνονται όλο και πιο βαθιές
 • Οι ρυτίδες του προσώπου που δημιουργούνται από το μαξιλάρι σας, δεν εξαφανίζονται τόσο εύκολα το πρωί
 • Η περιοχή των ματιών είναι πιο βαριά
 • Η περιοχή κάτω από τα μάτια πέφτει (σακούλες)
 • Παρατηρείτε ρυτίδες στην περιοχή του λαιμού
 • Χάνετε βάρος από τα μάγουλα
 • Το σαγόνι γίνεται πιο στρογγυλό (διπλοσάγωνο)
 • Η γραμμή προσώπου γίνεται λιγότερο καθορισμένη
 • Το πρόσωπο είναι πιο επίπεδο
 • Το χαμόγελο φαίνεται λιγότερο φυσικό
 • Κρατάτε το στόμα ανοιχτό ασυνείδητα
 • Το πρόσωπο φαίνεται βαρύτερο, χωρίς αλλαγή του βάρους
 • Έχετε δυσκολία στο να μιλάτε καθαρά
 • Μασάτε το φαγητό περισσότερο από πριν
 • Η αίσθηση του δέρματος είναι διαφορετική από το παρελθόν
 • Λαμβάνετε λιγότερα χαμόγελα από τους ξένους
Εάν λοιπόν παρατηρείτε ένα η, περισσότερα,  από τα παραπάνω συμπτώματα, μη στενοχωριέστε καθόλου, γιατί, πλέον, υπάρχει λύση.

Η φανταστική μέθοδος της Face Yoga, η οποία είναι απολύτως φυσική, βλέπει τον άνθρωπο ως ολότητα, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ευαισθησίες του, που αφορούν την εμφάνιση του. Μέσα από στοχευμένη δράση, σε διαφορετικές περιοχές του προσώπου, πιθανά αισθήματα δυσαρέσκειας εξομαλύνονται πετυχαίνοντας το στόχο, που είναι ένα πιο νεανικό και συμμετρικό πρόσωπο.

Η Face Yoga διδάσκεται μέσα από μία σειρά μαθημάτων, με πολύ κατανοητό και επεξηγηματικό τρόπο, μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.

Γίνετε λοιπόν μέλη στην κοινότητα “Καλλιστώ”, και εκτός από την κύρια σειρά μαθημάτων, που θα παραδίδονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα απολαμβάνετε, δωρεάν, συμβουλές ομορφιάς και υγείας, που θα αφορούν την περιποίηση προσώπου και σώματος. Επιπλέον θα λαμβάνετε συμβουλές, καθοδήγηση και υποστήριξη, για θέματα πιο εσωτερικά, όπως διαχείριση του άγχους, ανάπτυξη θετικής σκέψης, αρμονία μεταξύ σώματος/ ψυχής κ.λ.π.
logo

Διαδικτιακό Πρόγραμμα
Face Yoga
Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.!

Copyright © 2021 Faceyogakalisto - All Rights Reserved | Created & Hosted By Positron

Search