Πριν & Μετά

ΘΕΡΜΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΕΡΜΟΓΡΑΦΙΑΑυτή η θερμογραφική εικόνα καταδεικνύει με τον πλέον εμφανή τρόπο, τις αλλαγές στη ροή της κυκλοφορίας του αίματος του προσώπου, όταν εφαρμόζουμε την τεχνική της Face Yoga. Το συγκριτικό αποτέλεσμα αυτής της θερμογραφικής εικόνας επιτεύχθηκε, μετά από την εκτέλεση μιας και μοναδικής, αλλά εξαιρετικά δυναμικής άσκησης, της Face Yoga του “ BIG O”
ΑΝΑΔΡΟΜΗ

ΑΝΑΔΡΟΜΗ


Στη ζωή μου, των προηγούμενων χρόνων, υπήρξα πάντα σκεπτικίστρια και αυτό αποτυπώθηκε στο πρόσωπο μου με τη μορφή μίας ασυμμετρίας στην περιοχή των ματιών, των φρυδιών και του μετώπου. Είχα την τάση να συνοφρυώνομαι, όταν σκεπτόμουν κάτι έντονα, η όταν ένοιωθα θυμωμένη. Επιπλέον η έκφραση της αμφιβολίας του νού, αποκρυσταλλώθηκε με τη μορφή μίας ασυμμετρίας, στην περιοχή των φρυδιών, δείχνοντας σχεδόν σε μόνιμη βάση, το δεξί μου φρύδι πιο κάτω από το αριστερό και αυτό σαν επακόλουθο είχε το κατέβασμα του βλεφάρου. Τα καλά νέα είναι ότι με την εξάσκηση στη Face Yoga, το θέμα αυτό διορθώθηκε σε μεγάλο βαθμό. Είναι σημαντικό πρίν την ενασχόληση σας με τη Face Yoga, να φωτογραφίσετε το πρόσωπο σας, για να έχετε πάντα ένα μέτρο σύγκρισης, του πρίν και μετά. Επίσης κατά τη διάρκεια της εξάσκησης να παίρνετε ενδιάμεσες φωτό, για να παρακολουθείτε την εξέλιξη σας.
JULIA

JULIA
Ελέγξτε τη μεγάλη πρόοδο σε μία από τις συναδέλφους μου παραπάνω. Παρατηρήστε ότι ακόμα και η ενέργεια και η διάθεσή της, έχουν μετατραπεί στην χωρίς μοντάζ, ούτε μακιγιάζ φωτογραφία, στα δεξιά!
Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ROZANNE

Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ROZANNEΑυτά τα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν μέσα σε 28 ημέρες, κάνοντας ασκήσεις Face Yoga,με στόχευση στα πρησμένα βλέφαρα και στο πόδι της χήνας. Μόνο λίγα λεπτά την ημέρα! Ένα καλό αποτέλεσμα μετά από μόλις 4 εβδομάδες.
ANN-MARIE

ANN-MARIE


Εδώ είναι ένα από τα σπουδαία παραδείγματα εκπληκτικών αλλαγών που είδα στην Ann-Marie από τη Γαλλία. Είναι 56 ετών και παρατήρησε ότι οι ρυτίδες της έγιναν πιο ορατές τελευταία χρόνια. Είναι πολύ συνειδητή σχετικά με τη διατροφή της και τρώει πολύ υγιεινά. Έχει έναν πολύ φυσικό και υγιεινό τρόπο ζωής, οπότε αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα της Face Yoga. Είναι πολύ αφοσιωμένη στην πρακτική της εξάσκηση και έκανε τις ασκήσεις 5 φορές την ημέρα, για περίπου 8 εβδομάδες. Εδώ είναι οι φωτογραφίες της, Πριν / Μετά . Λατρεύω αυτές τις φωτογραφίες, όπου φαίνεται καθαρά η βελτίωση του προσώπου της. Η γραμμή του προσώπου της, είναι πολύ πιο καθορισμένη και ανυψωμένη. Η περιοχή του μετώπου της, ειδικά πάνω από το φρύδι, έχει πολύ λιγότερες ρυτίδες.
logo

Διαδικτιακό Πρόγραμμα
Face Yoga
Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.!

Copyright © 2021 Faceyogakalisto - All Rights Reserved | Created & Hosted By Positron

Search