Λαιμός - Σαγώνι

Ασκήσεις Face Yoga για την περιοχή Λαιμού-Σαγωνιού

Image

Ο λαιμός και το σαγώνι αποτελούν μια εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή στο πρόσωπο. Μετά από την περιοχή των ματιών, η δεύτερη κατά σειρά περιοχή στο πρόσωπο μας που μας προβληματίζει, είναι η περιοχή του λαιμού. Συνηθίζουμε να λέμε, ότι τα μάτια δείχνουν τη σοφία μας όταν μεγαλώνουμε και είναι ευκολότερη έτσι η αποδοχή μερικών ρυτίδων παραπάνω.
 
‘Ομως δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και με το λαιμό, που δείχνει την πραγματική ηλικία μας και παρόλη την περιποίηση και τις κοσμετικές επεμβάσεις που έχουμε κάνει στο πρόσωπο, ο λαιμός είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας της ηλικίας που περνάει.
Όταν μάλιστα έρχεται να  προστεθεί και το διπλοσάγωνο, εκεί δυσκολεύουν τα πράγματα.

Στην ”Καλλιστώ” έχουμε αναπτύξει μια ιδιαίτερη εναλλακτική μέθοδο που προσφέρει στο πρόσωπο σας ένα φυσικό lifting και μια σύσφιξη που πραγματικά καταπλήσσει με τα αποτελέσματα της.

Έχουμε δημιουργήσει μια σειρά online μαθημάτων που στοχεύει στην περιοχή λαιμός/σαγώνι και με την τακτική εξάσκηση, που δεν είναι καθόλου χρονοβόρα, μπορεί κανείς να συμμαζέψει και να συσφίξει αυτή την περιοχή. Τα αποτελέσματα είναι αξιοθαύμαστα.

Επιπλέον έχουμε δημιουργήσει και σειρές μαθημάτων για όλες τις περιοχές του προσώπου.
   
    > Την περιοχή των Ματιών
    > Την περιοχή  στα Μάγουλα
    > Την περιοχή του Μετώπου
    > Την περιοχή στο Στόμα
    > Ρινοπαρειακές  ρυτίδες
    > Την περιοχή της Μύτης

Παρακάτω σας δίνεται δωρεάν μια άσκηση της περιοχής  Λαιμός / Σαγώνι, για να δείτε το στύλ των ασκήσεων και να νοιώσετε τα ευεργετικά  της αποτελέσματα

ΠΙΕΣΗ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ
laimos.png
Αποκτείστε τώρα τις ασκήσεις για την Περιοχή Λαιμού-Σαγωνιού με 50 Ευρώ

Με το πρόγραμμα της Face Yoga, που εφαρμόζει η “Καλλιστώ“, θα είστε σε θέση να δείτε τις θετικές αλλαγές στο πρόσωπο σας, σε διάστημα, μικρότερο του ενός μηνός. Είναι μία μέθοδος 100% φυσική, που υπόσχεται να πάρει από το πρόσωπο σας, τουλάχιστον 5 με 10 χρόνια.

Σύντομες, Εύκολες και Αποτελεσματικές Ασκήσεις. Εφόσον συμπληρώσετε την εξάσκηση των 20 ημερών, θα νοιώθετε ήδη διαφορές στο πρόσωπο σας.

Αποκτήστε τώρα, τις Ασκήσεις της Περιοχής Λαιμού-Σαγωνιού

Κόστος μαθήματος 50 Ευρώ.

Το πλήρες μάθημα είναι διαθέσιμο μόνο για τους συνδρομητές μας.

Για να το παρακολουθήσετε κάντε κλίκ εδώ για την αγορά του και εγγραφή σας.

logo

Διαδικτιακό Πρόγραμμα
Face Yoga
Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.!

Copyright © 2021 Faceyogakalisto - All Rights Reserved | Created & Hosted By Positron

Search