Μάτια

Ασκήσεις Face Yoga για τα Μάτια

Image
Οι  επιδράσεις του χρόνου που περνάει, των καιρικών συνθηκών, των εσωτερικών συναισθημάτων, που αποτυπώνονται με τη μορφή εκφράσεων στο πρόσωπο μας, είναι δύσκολο να ελεγχθούν, αλλά όχι ακατόρθωτο. Πολλά μπορούν να γίνουν για την προστασία του εσωτερικού και εξωτερικού εαυτού μας. Οι μέθοδοι και οι πρακτικές της Face Yoga από την “Καλλιστώ”, προσφέρουν σημαντική βοήθεια σε αυτό το μέρος του σώματος μας, που είναι το πρόσωπο μας και κατ΄επέκταση το κεφάλι μας, όπου  εδράζεται ο πυρήνας  και η πεμπτουσία της ύπαρξης μας, σε αυτόν τον υλικό κόσμο.
Η περιοχή του προσώπου που υφίσταται τις μεγαλύτερες βλάβες από την πάροδο του χρόνου και από τις καιρικές συνθήκες, είναι η περιοχή των ματιών. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι επειδή το δέρμα που περιβάλλει τα μάτια είναι το πλέον λεπτεπίλεπτο και ευαίσθητο, από κάθε άλλο σημείο του προσώπου. Έτσι είναι φυσικό να είναι το πιο επιρρεπές σε επιδράσεις του εξωτερικού η, εσωτερικού περιβάλλοντος μας.

Μεγάλη  βαρύτητα θα πρέπει να δώσουμε λοιπόν  σε αυτή την περιοχή του προσώπου, που είναι τα μάτια. Τα μάτια ως αισθητήρια όργανα αυτής της κυρίαρχης αίσθησης της όρασης, είναι τα πλέον πολύτιμα εργαλεία στο σώμα μας. Είναι η τελείως μοναδική έκφραση του κάθε ανθρώπου, εφόσον μέσω αυτών επικοινωνεί  με τον υπόλοιπο κόσμο.

Το βλέμμα , η ματιά του καθενός ανθρώπου είναι διαφορετική και μοναδική.    Έχει ειπωθεί ότι τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής και ως εκ τούτου θα πρέπει να τα φροντίζουμε με τον καλύτερο  δυνατό τρόπο.

Η Face Yoga με την “Καλλιστώ” προσφέρει ένα ισχυρό εργαλείο, για  να διατηρήσουμε την ομορφιά και την υγεία των ματιών μας. Υπάρχουν ειδικές ασκήσεις περιορισμού του “ποδιού της χήνας”, των κοκκινισμένων (ερεθισμένων ματιών), των πρησμένων βλεφάρων, των μαύρων κύκλων (σακούλες)  και της  βλεφαρόπτωσης.

Τα ευεργετικά αποτελέσματα της Face Yoga από την “Καλλιστώ”, δεν περιορίζονται μόνο στο θέμα της εμφάνισης και της ομορφιάς, αλλά και στο θέμα της λειτουργικότητας των ματιών που είναι η καλή όραση.  Διαπιστωμένα στο θέμα της πρεσβυωπίας και δίνω μαρτυρία σε αυτό, δίνει πολύ καλά αποτελέσματα.
ΛΕΙΑΝΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
*Ξεκουράζει και απαλύνει την περιοχή κάτω από τα μάτια.
*Αποτρέπει το πρήξιμο (σακούλιασμα), των ματιών.
matia.png
Αποκτείστε τώρα τις ασκήσεις για την Περιοχή Μάτια με 50 Ευρώ

Με το πρόγραμμα της Face Yoga, που εφαρμόζει η “Καλλιστώ“, θα είστε σε θέση να δείτε τις θετικές αλλαγές στο πρόσωπο σας, σε διάστημα, μικρότερο του ενός μηνός. Είναι μία μέθοδος 100% φυσική, που υπόσχεται να πάρει από το πρόσωπο σας, τουλάχιστον 5 με 10 χρόνια.

Σύντομες, Εύκολες και Αποτελεσματικές Ασκήσεις. Εφόσον συμπληρώσετε την εξάσκηση των 20 ημερών, θα νοιώθετε ήδη διαφορές στο πρόσωπο σας.

Αποκτήστε τώρα, τις Ασκήσεις της Περιοχής Μάτια

Κόστος μαθήματος 50 Ευρώ.

Το πλήρες μάθημα είναι διαθέσιμο μόνο για τους συνδρομητές μας.

Για να το παρακολουθήσετε κάντε κλίκ εδώ για την αγορά του και εγγραφή σας.

logo

Διαδικτιακό Πρόγραμμα
Face Yoga
Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.!

Copyright © 2021 Faceyogakalisto - All Rights Reserved | Created & Hosted By Positron

Search