Στόμα & Χείλη

Ασκήσεις Face Yoga για το Στόμα & Χείλη

Image

Το στόμα  αποτελεί μια σημαντική περιοχή,  που είναι καθοριστικής σημασίας για την ομορφιά του προσώπου. Αποτελεί το επίκεντρο του προσώπου και ως εκ τούτου συνδέεται με όλες σχεδόν τις άλλες περιοχές. Μέσα στο στόμα υπάρχει το καταπληκτικό εργαλείο της γλώσσας, που είναι ένας πολύ ισχυρός μυς που μας βοηθά στην ομιλία, στο μάσημα της τροφής, στην αίσθηση της γεύσης και στην εξάσκηση μας  με τη Face Yoga.
Μεγάλη  προσοχή επίσης πρέπει να δίνουμε στα δόντια μας και να τα φροντίζουμε με  τη δέουσα προσοχή. Η ύπαρξη μιας ωραίας οδοντοστοιχίας δείχνει το πρόσωπο μας αρμονικό και όμορφο. Η απουσία δοντιών από το στόμα δημιουργεί βαθουλώματα και ασυμμετρία στο πρόσωπο. Με τη Face Yoga ένα μέρος  αυτού του προβλήματος, μπορεί να επιλυθεί.

Με την πάροδο του χρόνου το στόμα χάνει τον τόνο του και αυτό οφείλεται στη χαλάρωση που υφίστανται οι μύες ολόκληρης της περιοχής και κυρίως η περιοχή στα μάγουλα. Βλέπουμε τότε να σχηματίζονται έντονα οι ρινοπαρειακές ρυτίδες και οι γωνίες του στόματος να πέφτουν προς τα κάτω, σχηματίζοντας ασυμμετρία στο στόμα.

Η Face Yoga από την “Καλλιστώ” προσφέρει μια σειρά ασκήσεων για  το στόμα, που θα τονώσουν και θα αναβαθμίσουν αυτή την περιοχή  και είναι καλό να τις συνδυάσετε με τις ασκήσεις για τα μάγουλα, για να μεταμορφώσετε τελείως  αυτή την  κεντρική περιοχή του προσώπου σας.

Αποκτείστε τώρα τις ασκήσεις για την Περιοχή στο Στόμα και ασκηθείτε από την άνεση του χώρου σας  με τη συνεχή υποστήριξη  της ”Καλλιστώ”.
ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ FACE YOGA
*Κάνει lifting στις γωνίες του στόματος και σας κάνει να φαίνεστε νέοι και ευτυχισμένοι.
stoma.png
Αποκτείστε τώρα τις ασκήσεις για την Περιοχή στο Στόμα με 50 Ευρώ

Με το πρόγραμμα της Face Yoga, που εφαρμόζει η “Καλλιστώ“, θα είστε σε θέση να δείτε τις θετικές αλλαγές στο πρόσωπο σας, σε διάστημα, μικρότερο του ενός μηνός. Είναι μία μέθοδος 100% φυσική, που υπόσχεται να πάρει από το πρόσωπο σας, τουλάχιστον 5 με 10 χρόνια.

Σύντομες, Εύκολες και Αποτελεσματικές Ασκήσεις. Εφόσον συμπληρώσετε την εξάσκηση των 20 ημερών, θα νοιώθετε ήδη διαφορές στο πρόσωπο σας.

Αποκτήστε τώρα, τις Ασκήσεις της Περιοχής του Στόματος

Κόστος μαθήματος 50 Ευρώ.

Το πλήρες μάθημα είναι διαθέσιμο μόνο για τους συνδρομητές μας.

Για να το παρακολουθήσετε κάντε κλίκ εδώ για την αγορά του και εγγραφή σας.

logo

Διαδικτιακό Πρόγραμμα
Face Yoga
Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.!

Copyright © 2021 Faceyogakalisto - All Rights Reserved | Created & Hosted By Positron

Search